Hem » PENNOR » Aurora » Limited Edition

Aurora Limited Edition

Anniversary

Var femte år producerar Aurora en jubileumspenna till minne av många års kunskap och förfinat hantverk. Reservoarpennorna produceras i 1919 stycken exemplar, lika många som årtalet då detta anrika pennföretag grundades i centrala Turin. Alla pennorna är märkta med ett serienummer.

Demonstrator

En av de mest ? en del säger till och med den mest ? raffinerade och välrenommerade penndesignern och tillverkaren i världen, Aurora i Turin, Italien, erbjuder en i pennvärlden klassiker ? Demonstrator. Ett giftermål mellan den alltid lika uppskattade och högt värderade reservoarpennan och Auroras legendariska lyxmodell - Optima. Ingen entusiast kommer att bli besviken med dessa Demonstrator-pennor. Transparent resin ger en perfekt insyn av Aurora konstruktörernas felfria arbete. Endast 1936 stycken reservoarpennor samt 936 rollerball och sketchpennor har producerats.

Europa

En limiterad pennserie till ära av Europa. Aurora Europa är tillverkad med den fantastiska Optima-pennan som bas. Pennorna har många detaljer hämtade från Europas historia. Materialet i pennan är vacker gråmelerad resin vilket skall påminna om Londons smog. Man hittar graveringar och metalldelar med detaljer med allt från Europas mångårhundrade industri historia till DNA molekylen. I serien finns reservoar, rollerball, kulspets samt sketchpenna.

Venezia

Venezia pennorna är en limiterad pennserie framtagen för att hylla det rika kulturarv man finner i en av de mest kulturella och historiskt rika städerna i Italien ? Venedig. Den kända italienska smyckes designern Eduard Jud har med inspiration designat de fantastiska metalldetaljerna på pennornas huv med inspiration från denna stad. Pennorna som är tillverkade i två varianter reservoar och rollerball har metall detaljer i sterling silver eller med guldpläterat silver s.k. vermeil.

Riflessi

Aurora Riflessi pennorna utstrålar genomgående ett mycket vackert hantverks kunnande. Pennorna är tillverkade, i två serier: en tillverkad i helt solid sterling silver samt en med en kropp i svart resin med en huv av sterling silver. Designen är hämtad från en 30-tals Aurora pennserie, är vackert graverad återkastar ljuset så att pennan riktigt gnistrar.